Winemaker’s Dinner med Sybille Kuntz och Marcus Riedlin 26 augusti Stadshuskällaren, Stockholm samt 28 augusti Ångbryggeriet, Piteå

Vi är så glada att hälsa Sybille och Marcus välkomna till Sverige. För detaljer om de olika arrangemangen, kontakta oss på mail eller telefon

 

Vi får följa med på deras resa från konventionella odlare till det biodynamiska. Vi njuter av fyra specialkomponerade rätter från gastronomiska och kreativa ledaren Jimmie Eriksson som är kapten för Svenska Kocklandslaget och Magnus Santesson, köksmästare på Stadhuskällaren.

Skicka ett mail till info@divine.se om du är intresserad, så hjälper vi dig

 

“Mosel är perfekt för riesling, varför skulle jag odla något annat?”
Riesling som man vill ha den, från Mosel och Sybille Kuntz.

Sybille Kuntz är den senaste generationen i en lång kedja av vinodlare i Moseldalen. Sedan hon tog över familjens vingård för mer än 30 år sedan har kvalitén kommit upp i en annan dimension. Till skillnad från många andra i Tyskland gör hon ett litet antal viner, sex stycken. De går från krispiga och kruttorra till överväldigande söta. Tillsammans med talangfulla och karsimatiska köksmästaren Mari Wigren bjuds ni in till en specialkomponerad meny som ni inte får missa. Boka på mari@angbryggeriet.com Mer detaljer finns att läsa på Ångbrygeriet Kök & Bar på Facebook