Nyheter på Systembolaget- Januarisläpp!!

Januari börjar fantastiskt med spännande lanseringar från Etna, Beaujolais och USA.

 

Terres Dorées Saint Amour 19 Art nr: 92147, 229 sek, 480 flaskor

Doften är fylld av renhet och tydlighet. Körsbär, hallon, slånbär och en skön twist av blodapelsin och ett penseldrag av lakrits. Smaken har en struktur som förenar juicy and tight, med en befriande syra med alla härliga bärsmaker och ett inbyggt löfte om att den håller ett tag till utan problem. Klicka HÄR för att se vilka Systembolagsbutiker som har vinet.  

 

Terres Dorées Fleurie 2019 Art nr: 92178, 229 sek, 480 flaskor

Gnistrande doft av hallon, viol, granatäpple, rosenblad och örter. Smaken är medelfyllig och ljuvligt frisk med en mjuk hallonfruktighet och zingiga toner av granatäpple och i eftersmaken dekorativt utstött, kommer blommorna. Klicka HÄR för att se vilka Systembolagsbutiker som har vinet.  

 

Terrazze dell’Etna Carusu 2017 Art nr: 92623, 159 sek, 6360 flaskor 

Doften är filmisk, den rullar igång när du känner de första aromerna, du nästan hör sorlet i caféet, ser människorna och du känner definitivt de finstämda dofterna.
Maraschino körsbär, cassata, cannoli och örtigheten i en Amaro, vilda blommor från Etnas sluttningar, dyrt läder, färsk cigarr och ett stråk mörk choklad. Klicka HÄR för att se vilka Systembolagsbutiker som har vinet.